Toekomst

Beschrijving van toekomstplannen op het vlak van logistiek, organisatie, pedagogiek en didactiek.

 

De plannen van onze ICT-kern:

Door de toenemende vraag aan ICT op onze school werden meerdere ICT lokalen ingericht. Indien nodig worden de bestaande ICT lokalen uitgerust met nieuwe computers. Op die manier telt het college 5 ICT-lokalen + 1 OLC (Open Leer Centrum) met een totale capaciteit van 160 pc’s voor de leerlingen.

We werken ook verder aan de uitrusting van de klaslokalen. Meer en meer zijn onze gegevens te vinden op internet of wensen we van internet informatie te tonen. Daarom worden alle klaslokalen uit de klassenbouw uitgerust met bekabeld netwerk, beamer en geluidsinstallatie.

Om iedereen zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de vervangingen en andere berichten werden info schermen geplaatst: een aan het onthaal bij Dhr. Collyn, een tweede op het tweede verdiep aan de lift.

 

De plannen van onze dienst logistiek:

Tijdens de zomervakantie werd de gaanderij en de palen onder de klassenbouw geverfd. Op de speelplaats kwamen nieuwe banken. In een volgende fase worden de ramen en verlichting in blok B vervangen. Nadien kunnen ook de klaslokalen geverfd worden.