Internaat
Anderhalve eeuw onderwijstraditie
Gepubliceerd op 24/11/2015

Samenkomst oud-leerlingen op 22 november 2015

Opnieuw hebben we een zeer mooie dag mogen beleven op het Sint-Lievenscollege: het OLV-feest was een ongelooflijk succes. Eerst was er de gedachtenisviering met een goed gevulde Livinuszaal – maar nu toch kapel – met een mooie aankleding, indringende teksten, een treffend herdenkingsmoment voor iedereen die het laatste jaar met verlies te maken had , een oproep van de bisschop om ernstig na te denken over onze verantwoordelijkheid tegenover de schepping, het Livinuskoor uit Ledeberg met rake en stemmige liederen die tot bezinning uitnodigden…

Nadien hadden honderden oud-leerlingen en oud-collega’s de mogelijkheid een bezoek te brengen aan het college anno 2015 en nadien bij te praten tijdens het lekkere buffet of in het gezellige SLCafé.

OLV Samenkomst

Overzicht alle 150 jaar activiteiten

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

 

Voor alle informatie over de activiteiten tijdens ons jubileumjaar … neem regelmatig een kijkje op deze pagina’s:

150 jaar SLC

SLC Facebook

 

Er bestaat tevens de mogelijkheid lid te worden / te blijven van de oud-leerlingen vereniging. Na storting van € 10.- ontvangt u twee maal per jaar onze Cronijke Flits. Een blad vol boeiende artikels, interviews, info over vroeger en nu … kortom een onmisbare link naar het college.

IBAN   BE35 0680 5558 2037
BIC       GKCCBEBB
Met vermelding van lidmaatschap OLV + naam + afstudeerrichting en jaar